top of page

Activiteiten met de oplossingen en kennis van vandaag

Bodemscan bij Innovatiehub.jpg

Dit jaar is er door De Databoerin een bodemscan uitgevoerd op onze akker. Door elektrische geleidbaarheid in de bodem te meten, kunnen de juiste plaatsen voor de grondmonsters bepaald en geanalyseerd worden. Op basis hiervan krijgen we een goed beeld van de bodem en kunnen we de juiste bemesting toepassen! Ben jij benieuwd naar de resultaten, volg het proces hier!

AgXeed - dust - c.jpg

Een robot, met toch ‘gewoon’ een 160 PK Deutz motor. De AgXeed robot was, in samenwerking met WeeversNieuwstad en het Agrofoodcluster, in actie op de akker van de innovatiehub. 

Meer weten over de ontwikkelingen in de agrofood keten?

Er vinden in de agrofood keten veel ontwikkelingen plaats. We blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en brengen deze ontwikkelingen graag samen in de innovatiehub. Neem gerust contact met ons op! 

Ontwerp zonder titel (10).png

Door satelliet- en weerdata is er een opbrengstvoorspelling gemaakt, gedurende het groei-seizoen 2023, van de STET-aardappels op de  Agrofoodcluster-akker. 

Tolsma Grisnich energie besparen in de akkerbouwketen

Energiebesparing in bewaring

Ook energiebesparing helpt in de verduurzaming van de sector. Tolsma Grisnich focust zich op energiebesparing in de bewaring van agrarische producten. Wil jij hier ook in besparen? Vraag de energiebesparingscheck HIER aan!

DSC04092b.jpg
bottom of page