top of page

Scholing gericht op toekomstige landbouw

Aanmelding voor 31 december

Akker van Agrofoodcluster met zonsondergang
Keuze 1

Precisielandbouw

Screenshot 2022-12-15 at 12.21.47.png

Welke teelt is voor jou belangrijk en waar stuur je op? Leer tijdens deze cursus hoe precisielandbouwtechnieken jou kunnen helpen je bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Ervaar hoe je data verzamelt en verwerkt tot een taakkaart voor een eigen perceel, waarbij je oog houdt voor het verdienmodel.

Een vraag stellen aan één van de trainers? Dat kan bij Alfred Pot 
a.pot@aeres.nl

Keuze 2

Natuurinclusief

Screenshot 2022-12-15 at 12.22.25.png

Boeren en natuur: een onlosmakelijke combinatie die van oudsher bestaat en momenteel volop in beweging. Hoe kun je inspelen op deze ontwikkelingen en kansen zien in combinatie met een meer economisch perspectief? Wil je als agrarisch ondernemer kennismaken met de mogelijkheden van natuurinclusief ondernemen?

Een vraag stellen aan één van de trainers? Dat kan bij Ron Methorst 
r.methorst@aeres.nl

Keuze 3

Stikstof

Screenshot 2022-12-15 at 12.22.06.png

Wil je weten hoe je op jouw bedrijf de stikstofemissie kunt reduceren? Wil je meer inzicht in de stikstofkringloop en in de relevante wet- en regelgeving ten aanzien van stikstof? Of ben jij agrarisch adviseur en wil je graag meer handvatten krijgen om agrarisch ondernemers te adviseren over stikstofreductie.

Een vraag stellen aan één van de trainers? Dat kan bij Wiebe van der Veen

w.van.der.veen@aeres.nl

Voor agrarisch ondernemer en adviseur

Bovenstaande scholing is uitgelicht, gericht op de actuele themas voor toekomstbestendige landbouw. Deze training is zowel bedoeld voor de agrarische ondernemer zelf en ook de agrarische adviseur.

 

Voor de beschikbare vergoedingen, kijk op https://www.has.nl/scholingsaanbod-toekomstbestendige-landbouw-sabe-regeling/

De inhoud in bovenstaande drie keuzes samengevat: Precisielandbouw, Natuurinclusief en Stikstof. Het scholings- en coaching programma is ontwikkeld door Aeres Hogeschool Dronten, HAS Green Academy, Inholland hogeschool, Van Hall Larenstein en WUR Wageningen universiteit.

Logo Aeres Hogeschool Dronten
Logo HAS Green Academy
Logo van Inholland hogeschool

Aanmelden en hulp 'met het papierwerk' 

In de flyer staan de instructie voor aanmelding. Voor meer informatie en de belangrijk informatie rondom de vergoeding en aanmelding, ga naar de website scholingsaanbod-toekomstbestendige-landbouw

Mocht je er toch nog niet uitkomen? Stuur ons gerust een mailtje en we helpen je gelijk of brengen je met de juiste persoon in contact: info@agrofoodcluster.com 

Logo van Van Hall Larenstein hogeschool
Logo van de WUR Wageningen Universiteit
bottom of page